Productomschrijving

Wijzonol Dekkend Zijdeglans is een zeer duurzame, dekkende lakverf met een zijdeglans. De lak is geschikt voor buiten en is gemaakt op basis van alkydhars. Het heeft een goed glansbehoud en een hoge dekkracht.

  • Goed glansbehoud
  • Hoge dekkracht
  • Buitenduurzaamheid tot 8 jaar
  • Fraaie hoogglans
  • Goede vloei
  • Uitstekende buitenduurzaamheid
  • Gemakkelijk verwerkbaar

Toepassing

Wijzonol Dekkend Zijdeglans kan buiten worden toegepast als zijdeglans afwerking voor nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met Wijzonol Dekkend Grondlak) en voor bestaand schilderwerk zoals ramen, kozijnen, deuren, gevelbetimmering, e.d. en voorbehandeld metaal en kunststof.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is en schuur het oppervlak op. Breng vervolgens de verf aan in dunne, gelijkmatige lagen.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Wijzonol Dekkend Zijdeglans

Duurzame, dekkende lakverf met een zijdeglans op basis van alkydhars, geschikt voor buiten.
Fabrikant:
*
€47.40
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.