Productomschrijving

Wijzonol Metaallak Hoogglans is een sterke, kras- en stootvaste lakverf voor binnen. De lakverf is dekkend en is gemaakt op basis van alkydhars. Het kan zowel binnen als buiten worden toegepast. 

  • Actief roestwerend
  • Kras- en stootvast
  • Buitenduurzaam tot 7 jaar
  • Gemakkelijk verwerkbaar
  • Goede vloei
  • Goede buitenduurzaamheid 

Toepassing

Wijzonol Metaallak Hoogglans kan binnen en buiten worden toegepast als afwerking voor metaal zoals hekwerk, garagedeuren en radiatoren (voorbehandeld met Wijzonol Metaal Primer).

Tips voort het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Roer de lak goed door en breng deze vervolgens aan met een verfkwast of verfroller.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Wijzonol Metaallak Hoogglans

Sterke, kras- en stootvaste, hoogglanzende, dekkende lakverf op basis van alkydhars voor buiten en binnen.
Fabrikant:
*
€31.80
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.