Productomschrijving

Zwaluw kitspatel voor het afwerken van alle soorten kitvoegen. Denk daarbij aan aansluitvoegen, dilatatievoegen en beglazingsvoegen bij o.a. vloeren, badkamers, keukens, tegels, natuursteen etc.

  • Makkelijk in gebruik

Tips voor het aanbrengen

Bevochtig voor gebruik de kitspatel goed met afwerkzeep. Dit zorgt ervoor dat je tijdens het afwerken de overtollige kit simpel kunt verwijderen van de kitspatels.

Zwaluw Kitspatel

Spatel voor het afwerken van alle soorten kitvoegen.
Fabrikant:
€8.62
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.