Productomschrijving

Zwaluw Polysoft prof is een snel uithardende plamuur voor binnen toepassingen. Hij is goed schuurbaar en overschilderbaar. In combinatie met het doseerapparaat heb je een automatische dosering.

  • Snelle uitharding
  • Schuurbaar en overschilderbaar

Toepassing

Zwaluw Polysoft is ontwikkeld voor het repareren en uitvlakken van scheuren, deuken, krassen en andere beschadigingen in metaal, beton, steen, hout en kunststof ondergronden.

Tips voor het aanbrengen

Maximaal 2-3% verharder zorgvuldig mengen met het basis component Polysoft Professioneel tot een homogeen mengsel. Bij toepassen van teveel verharder blijft het oppervlak plakkerig en is het product slecht schuurbaar. Breng het aan in meerdere lagen. Het mengsel is ca. 7 - 10 minuten verwerkbaar afhankelijk van de temperatuur. Hoge temperaturen en/ of grotere hoeveelheden verkorten de verwerkingstijd

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Zwaluw Polysoft

Snel uithardende plamuur voor binnen toepassingen.
Fabrikant:
€33.41
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.