Productomschrijving

Zwaluw Profstop is een universele, hoogwaardige, overschilderbare stoppasta op basis van lijnolie, kunsthars en vulstoffen.

  • Geschikt voor hout, stalen en betonnen kozijnen
  • Overschilderbaar

Toepassing

De Zwaluw Profstop is toepasbaar voor het aanstoppen van enkel glas tot 0,6m2 in houten, stalen en betonnen sponningen.
Let op: Doorhardingstijd kan oplopen van enkele maanden tot een jaar.  Wil je een snelle uitharding om te kunnen schilderen? Dan kies je voor Zwaluw Monostop. Zwaluw Profstop is niet geschikt voor dubbele beglazing. Poreuze of zuigende ondergronden eerst voorbehandelen met Zwaluw Primer B1.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Zwaluw Profstop

Universele, hoogwaardige, overschilderbare stoppasta op basis van lijnolie, kunsthars en vulstoffen.
Fabrikant:
*
€5.11
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.